Search
سه شنبه ۳۰ آبان ۱۳۹۶
  • :
  • :

نکات لازم و مشترک جهت اخذ رواديد

نکات لازم  و  مشترک جهت اخذ رواديد

روادید فرودگاهی

ویزا فرودگاهی

تعریف :
متخصصین یا ماموران مجموعه های خصوصی ، دولتی بازرگانی یا وزارتخانه ها سازمانها که به منظور انجام امور تجاری،بازرگانی یا اداری قصد مسافرت به جمهوری اسلامی ایران را دارند می توانند نسبت به اخذ روادید در مبادی فرودگاهي جمهوری اسلامی ایران كار نمایند .
دفتر بخش روادید وزارت امور خارجه مستقر در مبادی فرودبعضی کشور به مراجعه متقاضی به آن بخش و تنظیم فرم درخواست روادید نسبت به نقد درخواست اقدام و بعد از موافقت نسبت به صدور روادید كار می نماید .
توجه :
مسافرین محترم می توانند قبل از مسافرت به کشور نسبت به ثبت تقاضای از طریق روادید الکترونیکی اقدام و بعد از دریافت کد رهگیری مورد صدور روادید در مبادی فرودبرخي کشور را پیگیری نمایند

« مدارک لازم »
– حضـور متقاضی روادید ارایه اصل گذرنامـه با اعتبار حداقل ۶ ماه و بدون هر گونه خدشه یا ایراد
-تکمیل و امضای سوال نامـه ویژه درخواست صدور روادید
-پرسش نامـه ها می بایست با خط خوانا و بطور کامل تنظیم و ارایه گردند .
-چنانچه متقاضی جهت همسر فرزند(ان) خود درخواست صدور روادید به عنوان همراه در گذرنامـه را داشته باشد می بایست معین ات دقیق آنها را در پرسش نامـه ها درج نماید .
-معین ات و عکس جالب همسر فرزندان (زیر ۱۸ سال) قبلاً در گذرنامـه متقاضی درج شده باشد .
– طعه عکس۴*۶ جديد يکنواخت (تمام رخ , بدون کلاه , عينک و شال گردن ) متقاضی و همراهان
– بهای سوال نامـه یا روادید اتباع کشورهای امریکا انگلستان و کانادا دریافت پرسش نامـه و مدارک درخواست روادید اخذ می شود و در صورت رد تقاضا مسترد نخواهد شد .
– بهای روادید اتباع کشور آلمان وقت دریافت مدارک درخواست روادید اخذ می شود و در صورت رد تقاضا نیمی از بهای دریافت شده مسترد خواهد شد .
– یک نسخه تصویر صفحه معین ات گذرنامـه
– اصل عکس کارت بیمه

«« شرح ات »»
الف – دولت جمهوری اسلامی ایران در صدور یا عدم صدور روادید اتباع خارجی و همين طور مطالبه مدارک یامستندات دیگر مخیر است .
پ – متقاضی پس از دریافت روادید می بایست معین ات و تاریخهای مندرج در آن را به دقت ارزیابی در صورت وجود مغایرت مراتب را به مامور مستقر در بخش روادید فرودگاه اعلام تا نسبت به تعویض آن اقدام نماید .
ت – دارنده روادید می بایست بر اساس تاریخهای مندرج در روادید به ایران وارد و در موعد مقرر خارج گردد .
ث – اقامت بیش از مدت اقامت مندرج در روادید در ایران خلاف قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران
است .
چ – دارندگان روادید بعد از ورود به خاک جمهوری اسلامی ایران ملزم به رعایت قوانین و مقررات جاری در آن خواهند بود




پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *